Випадіння волосся – абсолютно нормальний процес, адже це задумано природою. Але бувають випадки, коли це випадіння надмірне, і варто задуматись про те, як відновити його силу та міць.

Маски для волосся можна робити вдома з тих інгредієнтів, які є у кожного. Для кращого ефекту домашню маску необхідно масажними рухами втирати в шкіру голови.

Маски з яєчних жовтків

Яєчні жовтки покращують кровообіг шкіри голови та запобігають випадінню волосся. Для приготування маски візьміть 2 жовтки, мед (1 столова ложка) та олія оливкова або кокосова. Ретельно перемішайте та масажними рухами нанесіть на шкіру голови. Маску потрібно залишити на 30 хвилин.

Яйце, фото ivona
Яйце, фото ivona

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Маска з цибулі

Цей засіб складається з цибулі та кефіру. Робиться він просто, а запаху цибулі не залишається зовсім. З однієї цибулини варто вичавити сік та змішати з кефіром у пропорції 1:1, нанести на волосся та тримати 30 хвилин. Змити потрібно звичайною водою.

Цибуля. Фото: скрін youtube
Цибуля. Фото: скрін youtube

Цибуля і хна

Хна та цибуля також добре поєднуються у маску. Хну варто брати безбарвну. Ця маска допомагає у зміцненні волосяних цибулин. Кефір змішати з хною до консистенції густої сметани. Волосся варто накрити плівкою а потім рушником і залишити на 40 хвилин.

Маска для жирного волосся

Для жирного волосся добре допомагає від випадіння чорний хліб. Невелику кількість хлібу розмочити та втерти в шкіру голови. Залишити маску на годину та змивати звичайною водою. Хліб також прибирає жирність волосся.

Хліб. Фото: скрін youtube
Хліб. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, портал Знай інформував, кавова гуща допоможе в усьому: як ефективно використовувати її у побуті та навіть на городі

Раніше на порталі Знай повідомлялося, як дурять багатьох українців: 40-річний чоловік поділився тим, що у 40 виглядати на 20 легко

Також, наш портал інформував, не тільки на кухні: як ефективно використовувати сіль в побуті