Головний мейковер-шоу "Я везу тобі красу" розповів, чому після тренінгів з саморозвитку немає жодних результатів. Як всього досягти за короткий період.

Юрій Царьов розповів, чому отримані знання на тренінгах та майстер-класах іноді не працюють. Арт-коуч та топ-стиліст навів приклад, згадавши свою поїздку до Індії.

Зараз все більше людей почало відвідувати різні майстер-класи та тренінги, але, на жаль, ці зміни не завжди відбуваються. Ведучий Юрій Царьов говорить про те, що він мав у житті схожий досвід. У свій 40-й день народження він сів у літак і полетів до Індії. Звідти він повернувся зовсім іншою людиною, все переосмислив.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Я якраз відвідав багато майстер-класів, але мені нічого не допомагало. І майстер, з яким я зустрівся в Індії, сказав мені: "Три речі вимагають розміреності: прийом їжі, фізичне навантаження та отримання нових знань. Коли ти наповнюєш переповнену посудину, ти не отримаєш жодної користі" , - поділився провідний мейковер-шоу Юрій Царьов. - Дуже важливо закріпити знання за допомогою практики. Якщо ж відвідувати всі тренінги поспіль, брати скрізь і потроху, толку не буде. Щоб отримати результат, важливо відводити час і навчання, і практику".

Нагадаємо, що під час сварки побажали смерті: потужна "протиотрута" від чорноротих людей. Ми ніколи не знаємо, коли це просто слова у пориві агресії, а коли те, що може нас наздогнати.

Раніше ми повідомляли, що ніколи не пийте так кави, якщо не бажаєте проблем: експерт розчарував усіх любителів напою.