Якщо ви вирушили на риболовлю і риба не клює, незважаючи на чудову і "смачну" наживку, не впадайте у відчай.

Існує препарат, здатний перетворити безнадійну риболовлю на великий улов, передає Ukr.Media. Ним користуються спритні рибалки ще за радянських часів. І ми не говоримо про такі популярні препарати, як корвалор або валеріанку, які відомі кожному рибалці.

Риболовля / скріншот з відео
Риболовля / скріншот з відео

Кількох крапель цієї формули на приманку (кашу або суміш із магазину) достатньо, щоб викликати посправді дике клювання одразу після застосування.

То що ж це за препарад, котрий рибалка завжди хочеться носити з собою, як скарб. Це камфорна олія. Саме завдяки їй, карасі, наприклад, стрибають на такі приманки, як божевільні. При цьому витрата цього продукту дуже економна. Однієї краплі камфорної олії достатньо, щоб наловити повний контейнер карасів. Фахівці пояснюють, що перловку з камфорою злегка посипають в зоні лову, і таку ж перлові зернятка з олією чіпляють на гачок. За їхніми словами, ситуація з клюванням різко змінюється, і рибалка стає по-справжньому "божевільною". Вона не дорога, економна і надзвичайно дієва, завдяки ній риболовля стане по спражньому приємним заняттям.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Риболовля, Ілюстративне фото
Риболовля, Ілюстративне фото

Ще одна порада Камфорну олію можна капати як на приманки, так і на черв'ячні коробки. Риба охочіше бере на такі ароматизовані приманки.

Нагадуємо, українські психологи відкрили оазис для бійців.

Михайло Кацурін та Надя Дорофеєва похвастались відпочинком на природі- детальніше у Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, супермаркети оновили ціну на рибу: схоже риболовля була вдалою.