Літо вже добігає кінця, але це зовсім не означає, що на фігуру можна "забити". Щоб насолоджуватись своїм тілом, потрібно регулярно тримати його в тонусі.

Якщо у вас не виходить позбутися набридливих зайвих сантиметрів на талії, варто прислухатися до порад експертів видання Stylecraze, Мерлін Енні Радж та Чарушил Біссас. Вони запевняють, що обсяги талії можна зменшити за 7 днів.

Дієта, фото freepik
Дієта, фото freepik

Експерти наголошують, що досягти результату можна навіть вдома, головне в цій справі – це послідовність. Почати варто з харчування. Рекомендується збільшити споживання фруктів і овочів, оскільки вони багаті на антиоксиданти, харчові волокна, мінерали і містять мало калорій. Уникайте тих, в яких високий глікемічний індекс.

Протягом тижня вживайте горіхи, насіння, трави, цільнозернові продукти, нежирний білок та корисні жири у правильних пропорціях, щоб збалансувати раціон. Крім того, не забувайте пити воду не менше 2 літрів день.

Популярні новини зараз
Є шанс на 400 грн "бонусів": чи буде в Україні осіння індексація пенсій Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Вода з крану. Фото: скрін youtube
Вода з крану. Фото: скрін youtube

Однак без спорту не обійтися, він дуже важливий. Це може бути кардіо, танці, їзда на велосипеді, кікбоксинг, біг, ходьба чи плавання.

Експерти виділили кілька вправ, які можна виконувати навіть вдома. Серед них: підйоми ніг лежачи на боці, вертикальні скручування з піднятою ногою, ножиці, планка та бічні нахили.

Нагадаємо, наші бабусі це знали: завдяки маслу речі роками будуть "новими", як це зробити

Раніше ми писали про те, що здоров'я підкосить відчутно: дієтологи назвали м'ясний делікатес, яким краще не балувати смакові рецептори

Як повідомляв Знай.ua, запасів вистачить на всю зиму: як підготувати яйця до зберігання у морозильній камері