Молодий волоський горіх - неймовірно смачний, це просто унікальні ласощі, які можна з'їсти лише "зловивши момент". Однак у цього ніжного смаку є й інша сторона - на руках після чищення залишаються коричневі сліди, і їх дуже складно відмити водою і милом.

Якщо горіхи сильно забарвили долоні, відмити їх можна за допомогою нехитрих народних засобів.

Про це розповів один із українських блогерів, який часто публікує свіжі лайфхаки у мережі YouTube.

Бруд від горіхів, скріншот: YouTube
Бруд від горіхів, скріншот: YouTube

Мити руки потрібно якнайшвидше після того, як ви закінчили чистити горіхи. Якщо з першого разу не вдалося досягти вражаючого результату та ідеально вимити руки, не варто одразу користуватися іншим засобом, щоб не нашкодити шкірі рук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Бруд від горіхів, скріншот: YouTube
Бруд від горіхів, скріншот: YouTube

Натуральні засоби

Швидко відбілить руки лимонна кислота чи лимонний сік. Є два способи: перший – треба налити в невелику посудину гарячу воду, додати 1 ст. л. лимонного соку або 1 ч. л. лимонної кислоти в гранулах, попарити руки 10-15 хвилин тричі на день.

Другий спосіб – натерти руки половинкою лимона та ретельно змити господарським милом. З першого разу результату може бути, тоді слід повторити процедуру до 3 разів протягом дня. Якщо немає лимона, його можна замінити на зелене яблуко або виноград.

Добриво з перекису водню, скріншот: YouTube
Добриво з перекису водню, скріншот: YouTube

Аптечні засоби

Перекис водню. Добре видаляє лише свіжі плями від горіхової шкірки. Якщо руки ще не стали коричневими, протріть їх перекисом без особливо сильного тертя.

Нагадаємо, щоб було смачно і нічого не зіпсувалося: де краще зберігати домашню консервацію.

Раніше повідомлялося, ви не врятуєте свій диван: чому не можна відрізати нігті коту і як це може погіршити здоров'я пушистика.

Також, господарське мило та сода замінять 1000 магазинних засобів для збирання: лайфхак від досвідчених господарок.