Деякі продукти можуть нагородити людину постійним відчуттям втоми та відібрати всю енергію. Якщо сподіваєтеся на продуктивний день, під час сніданку краще уникати такої їжі. Про це пише інформаційний портал beautytips.

Починати день із хлібних виробів та солодощів – погана ідея. Ці продукти нагородять почуттям втоми та дратівливості. Такий ефект відбувається через активізацію препаратів підшлункової залози, яка за допомогою інсуліну намагається відрегулювати рівень цукру в крові.

Прийом їжі. Фото: скрін youtube
Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Як не дивно, але кава також не входить до продуктів, які слід вживати відразу після пробудження на регулярній основі. Експерти відзначають, що згодом надниркові залози, які виробляють кортизол і адреналін після чашечки напою, звикають і не дають того підбадьорливого ефекту.

Приймання їжі. Фото: скрін youtube
Приймання їжі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Червоне м'ясо, ковбаса та сосиски - те, чого не повинно бути в ранковому раціоні. Організм людини витрачає багато енергії на перетравлення такої їжі, тому щільно поснідавши ковбаскою можна виявити, що сил на роботу чи навчання зовсім немає.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дієтологи розкрили секрет корисної піци: можна їсти і не боятися за фігуру та здоров'я.

Також наш портал інформував, ароматні та смачні, але не завжди безпечні: чому їстівні гриби можуть бути небезпечними для людини.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, живіт скрутить так, що не розігнетеся: медики розповіли про побічні ефекти від популярної каші.