Квітники і клумби здатні неймовірно прикрасити ділянку біля будинку, тому господині активно висаджують всілякі рослини і дбайливо їх доглядають.

Багато хто думає, що висаджувати квіти можна лише влітку, але це не так. До осені декілька видів теж можуть прижитися, якщо зайнятися садом вже в серпні.

Квіти, фото: скріншот з відео
Квіти, фото: скріншот з відео

  • Братки

Ці квіти добре переносять низькі температури, але при висадженні необхідно скористатися розсадою, щоб вони розцвіли до осені. Ідеальне місце - клумба, балконні ящики та горщики.

  • Петунія

Цвіте дуже швидко та пишно, буквально до перших холодів. Однак потрібно враховувати, що петунія любить воду, тому поливати потрібно регулярно, а також періодично оббирати зів'ялі квіти.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Посадка квітів, петунія: фото ogorodsadovod
Посадка квітів, петунія: фото ogorodsadovod

  • Садова ромашка

Прості, але милі ромашки зовсім невибагливі. Пересідають у будь-який момент, коли не цвіте, можна і в серпні. Головне поливати у спекотну та посушливу погоду.

  • Бальзамін

Напівтінь, під деревами або кущами - ідеальне місце для бальзаміну. Дотримуйтесь температурного діапазону від 30-градусної спеки до 10 градусів тепла. Багато води не потрібно.

Посадка квітів, бальзамін: фото ogorodsadovod
Посадка квітів, бальзамін: фото ogorodsadovod

Раніше ми писали про те, що ароматні та смачні, але не завжди безпечні: чому їстівні гриби можуть бути небезпечними для людини

Як повідомляв Знай.ua, як зберегти зелень і цибулю, щоб вона простояла в холодильнику до 2 тижнів: елементарний спосіб

Також портал Знай.ua писав, чому потрібно садити часник біля капусти, картоплі та зелені: властивості, про які ви не здогадувалися