Уберегтися від стресу у нинішніх реаліях вкрай складно. Якщо моральний стан різко погіршився, то можуть допомогти деякі продукти харчування, а також фізична активність і відпочинок. Про це повідомляє інформаційний портал novamed.

Стреси - проблема, з якою стикаються багато хто, якщо не всі люди. У стані апатії втрачається будь-який інтерес до життя і до всього, щоб було цікаво. Справлятися з таким станом можна за допомогою деяких продуктів харчування.

Стрес. Фото: Youtube
Стрес. Фото: Youtube

Так, дієтологи відзначають, що зниження рівня тривожності рекомендується споживати продукти із вмістом антиоксидантів, вітамінів, амінокислоти триптофан і клітковини. У раціоні обов'язково мають бути фрукти, ягоди, овочі, зелень, злакові та кисломолочні продукти.

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим отямитися допоможуть й інші дрібниці, наприклад прогулянка або пробіжка парком та будь-яка інша фізична активність. Також дуже важливо дотримуватися режиму сну і спати в темряві, без увімкненого телевізора або нічника. Якісний сон допоможе відновити гормональну та імунну систему.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв доступний і неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій і продовжує життя.

Також наш портал інформував, коли дітям можна давати шоколад та какао: педіатр розповів, чи безпечні ці продукти для здоров'я.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, допоможуть зберегти пишну шевелюру: названі продукти, що захищають від облисіння.