Яблука – одні з найпопулярніших фруктів і зовсім не дарма, адже вони не тільки смачні, але й мають безліч корисних властивостей, про які знають далеко не всі. Експерти пояснили, чому яблука мають бути в раціоні людини та як вони можуть вплинути на організм.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяФахівці заявляють, що яблука, крім відмінних смакових якостей, мають неймовірно велику кількість корисних властивостей. Наприклад, вони можуть знизити ризик онкологічних захворювань, покращити роботу корисних бактерій у кишечнику.
Регулярне вживання яблук сприяє очищенню зубів, а також допомагає зміцнити пам'ять та знижує ймовірність розвитку хвороби Паркінсона. Позитивний вплив фрукт має на серце, а також імунну систему.
Привести в норму холестерин також можуть допомогти яблука, а ще вони забезпечують безперебійну роботу кишківника, покращуючи травлення. За словами експертів, додавши до раціону яблука можна позбутися синдрому роздратованого кишечника.
Ще один плюс цього фрукта – доступність. У сезон їх можна споживати безкоштовно, зірвавши у власному саду, а решту року їх можна купувати.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, знайдуться в кожному холодильнику: які продукти можуть спричинити різкі стрибки тиску.
Також наш портал інформував, коли дітям можна давати шоколад та какао: педіатр розповів, чи безпечні ці продукти для здоров'я.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, про які харчові звички краще забути після 50, щоб залишатися здоровим: сніданок краще не пропускати.