Романтичний сніданок у ліжку може призвести до неприємних наслідків у вигляді плям на постільній білизні. Які хитрощі можна використовувати, щоб швидко та ефективно привести ліжко до ладу, пише портал pixelinform.

Ліжко для багатьох є не тільки місцем для сну, а й для сніданків або романтичних вечерь за келихом вина. Іноді одним невдалим рухом можна залишити пляму на постільній білизні. Якщо не бажання прати простирадла і ковдри, то можна застосувати прості лайфхаки.

Сніданок в ліжко. Фото: скрін youtube
Сніданок в ліжко. Фото: скрін youtube

Як видалити плями від червоного вина

Якщо на ліжко було пролито червоне вино, то не варто панікувати, адже пляму можна вивести досить простим способом. Потрібно знайти харчову соду та сіль, які слід висипати на забруднену область та залишити на 5 хвилин. Після цього засіб потрібно видалити та акуратно промити брудну область.

Плями від кави

Даний напій може залишити досить яскраві плями на постільній білизні, тому потрібно знати, як їх швидко нейтралізувати. Так, у 200 мл води потрібно додати маленьку ложку нашатирного спирту і цим розчином обробити пляму. Через 5-10 хвилин все потрібно змити і пляма пропаде.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кава. Фото: скрін youtube
Кава. Фото: скрін youtube

Сліди від косметики

Деколи жінки забувають змити макіяж перед сном і в результаті на ліжку залишаються помітні плями. Прибрати їх дуже просто – наносимо горілку на вату та протираємо забруднені місця.

Раніше портал Знай повідомляв, як погладити одяг, якщо немає праски: хитрі лайфхаки, які допоможуть прибрати складки та виглядати на "всі сто".

Також наш портал інформував, пожовтів комір на сорочці: три способи врятувати улюблену річ, якщо звичайне прання не допомагає.

Крім того, ми писали, ніякої хімії та мінімум зусиль: як за лічені хвилини відмити навіть найзапущенішу мікрохвильову піч.