Помити дзеркало і не залишити на ньому жодного розводу та інших слідів – досить складно. Втім, для досвідчених господарок цей виклик під силу, адже існує чимало ефективних лайфхаків. Один з найефективніших – використовувати чай. Про це пише pixelinform.

Існує чимало народних методів для миття дзеркала, наприклад, використовують зріз картоплі та цибулі, а також оцет. Усі вони дають результат, але мають і мінуси у вигляді неприємного запаху. Існує і цікавіший метод, який дозволить очистити дзеркало не гірше, ніж магазинними засобами – чайна заварка.

Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube
Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube

Так, лайфхак працює наступним чином: заварюється зелений чай (чорний не підійде) і напій повинен бути досить міцним. Наливаємо чай у чашку і додаємо чайну ложку кухонної солі. Розчин, який вийде, потрібно розвести чистою водою в рівних пропорціях.

Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube
Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тепер засіб готовий до безпосереднього використання: наносимо на дзеркало і витираємо капроновою тканиною. Ідеально підійдуть, наприклад, старі колготки. Такий метод дозволить ідеально очистити дзеркальну поверхню та зробити блискучою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, знадобиться лише сірникова коробка: найпростіший спосіб почистити праску навіть від найстарішого нагару.

Також наш портал інформував, оцінить кожна господиня: елементарний лайфхак, щоб речі у шафі завжди приємно пахли.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, не ускладнюйте собі життя: прості лайфхаки, які допоможуть швидко очистити дрібну тертку від залишків їжі.