Після тривалого зберігання речей, у тому числі постільної білизни у шафі, може з'явитися неприємний затхлий запах. Через це речі доводиться прати знову, але такий крок не завжди дає необхідний результат. Однак існує елементарний лайфхак, який зробить так, що речі в шафі будуть завжди приємно пахнути. Про це пише pixelinform.

Появи запаху вогкості у шафі можна легко уникнути і для цього не знадобиться жодних дорогих засобів чи освіжувачів. Весь секрет у тому, що в шафку або ящик для білизни потрібно покласти всього одну річ.

Шафа з речами. Фото: скрін youtube
Шафа з речами. Фото: скрін youtube

Так, рятівним засобом у разі може послужити звичайнісіньке мило. Брусочків достатньо покласти в місце, де зберігається постільна білизна та інші речі, і цього буде достатньо, щоб встановити захист від неприємних запахів.

Одяг. Фото: скрін youtube
Одяг. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Досвідчені господині підкреслюють, що речі, що зберігаються в шафці або ящику з милом, завжди будуть джерелом гарного запаху і їх приємніше носити. Втім, у даного лайфхаку є одне важливе правило – мило не повинно лежати у відкритому вигляді. Брусок гігієнічного засобу рекомендується або загорнути в папір або залишити в упаковці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, три простих способи позбутися неприємного запаху тютюну на одязі: як повернути свіжість без прання.

Також наш портал інформував, жодної хімії та мінімум зусиль: як за лічені хвилини відмити навіть саму запущену мікрохвильову піч.

Крім того, ми писали, не ускладнюйте собі життя: прості лайфхаки, які допоможуть швидко очистити дрібну тертку від решток їжі.