При тривалій експлуатації на підошві праски може з'явитися нагар і використовувати пристрій за призначенням стане небезпечним, адже існуватиме великий ризик зіпсувати одяг. Щоб впоратися з таким забрудненням, існує багато способів, але найпростіший не вимагає ніякої хімії та сильних зусиль. Про це пише pixelinform.

Досвідчені господині знають чимало хитрощів, які допомагають подолати ті чи інші забруднення, зокрема на підошві праски. Для цього нерідко використовує аспірин або зубну пасту, але є ще простіше, який не передбачає приготування спеціальної суміші.

Праска. Фото: скрін youtube
Праска. Фото: скрін youtube

Так, щоб приступити до очищення праски від нагару, потрібно озброїтися новою коробкою від сірників. Для роботи знадобиться лише її бічна сторона – тертка для запалювання.

Працює лайфхак просто: торцевою стороною коробки акуратно протерти забруднену поверхню. Вже через кілька хвилин поверхня праски стане гладкою та сяючою.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як очистити праску від накипу Фото: скрін youtube
Як очистити праску від накипу Фото: скрін youtube

Зазначається, що даний метод дозволяє позбутися навіть самого застарілого нагару, але застосовувати його варто лише для поверхонь, які не схильні до появи подряпин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що кришки від сковорідок і каструль заблищать як нові: хитрий "трюк", який оцінить кожна господиня.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, простий, але хитрий спосіб: як наточити кухонний ніж без точильного бруска, знадобиться не більше хвилини.