Під час нічного відпочинку краще відмовитись від музичного супроводу, оскільки насамперед це може перешкодити повноцінному відпочинку. Водночас є низка та інших негативних ефектів.

Багато людей вважають за краще робити під музику важливі справи, а деякі люблять засипати під улюблені ритми. Дійсно, є спеціальні розслаблюючі мелодії, які можуть допомогти впоратися з безсонням, проте подібні рекомендації не всім користуються.

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Фахівці зазначають, що для повноцінного нічного відпочинку людина не потребує додаткових "стимуляторів". Отже, музика може знизити якість сну, і в людини з'явиться відчуття виснаження, а також перевантаженості.

Якщо людині складно заснути без музичного фону, краще звернеться до невролога, оскільки така практика може призвести до проблем зі здоров'ям. Мелодії під час сну змушують нервову систему перебуває у тонусі та працювати, а не перебуває у спокої.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Музика в навушниках. Фото: скрін youtube
Музика в навушниках. Фото: скрін youtube

Вчені одноголосно запевняють, що сон та музика не сумісні. Якщо засипати в навушниках, то підвищується ймовірність появи слабкості та головного болю.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, експерт розкрив дивовижну властивість шкарпеток під час сну: робіть так і забудете про проблеми вночі.

Також наш портал інформував, провокують утворення каменів у нирках: які популярні продукти можуть відправити на лікарняне ліжко.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чи можна пити каву при гіпертонії і як кофеїн покращує здоров'я: проблеми із серцем – не про вас.