Кожна домогосподарка хоч раз у житті стикалася з тим, що ванна з часом стає менш привабливою.

Все через жовті плями, які з'являються на її дні та стінах. Однак є просте рішення, за допомогою якого цього недоліку можна запросто позбутися, зайве не перенапружуючись.

Як прибрати наліт у ванній. Фото: скрін youtube
Як прибрати наліт у ванній. Фото: скрін youtube

Жовті плями на дні ванни з'являються через різні домішки, високу концентрацію солей у воді та некоректний догляд з використанням хлорвмісних засобів. Не багато хто знає, що хоч "агресивні" засоби для чищення ванни і здатні вбити бактерії, відбілити сантехніку, саме через їх застосування можуть з'явитися жовті плями на поверхні ванни.

Але є простий спосіб вирішення цієї проблеми. Спочатку можна скористатися старовинним способом, який допоможе відновити ванну до первісного вигляду. Для цього знадобляться лише дві складові: скипидар та гірчиця, які необхідно змішати у співвідношенні 2:1.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як відмити ванну. Фото: скрін youtube
Як відмити ванну. Фото: скрін youtube

Суміш, що вийшла, потрібно нанести на місця, що вимагають обробки, і залишити на 15 хвилин. Після цього ділянки забруднення необхідно потерти щіткою, змити суміш теплою водою та протерти поверхню насухо. Цей метод дозволить ефективно позбавитися жовтянення від стінок і дна ванни і повернути їй первісний вигляд.

Нагадаємо, два простих засоби, щоб відмити унітаз до білизни: вони є вдома у кожного

Як повідомляв "Знай.uа", мило можна використовувати навіть поза ванною - 3 унікальні способи

Знай.uа писав, що в жодному разі не можна зливати в каналізацію: супу там не місце