Білі кросівки - модне та універсальне взуття, яке носять як дівчата, так і хлопці. До них легко підібрати вбрання та виглядати на "всі сто". Втім, є у білих кросівок і великий мінус - вони швидко забруднюються і відбілити їх досить складно. Втім, є хитрість, яка спрощує цей процес.

Повернути свіжий вигляд білим кросівкам можна за допомогою спеціальних засобів, що продаються у магазинах. Втім, вони не завжди виправдовують витрачені кошти. Також відштовхує їх на задній план бюджетніший засіб, який є в кожному будинку. Мова про зубну пасту.

Як відбілити кросівки. Фото: скрін youtube
Як відбілити кросівки. Фото: скрін youtube

Щоб досягти ідеального результату, потрібно вибирати абсолютно білу зубну пасту, але можна скористатися і тією, що вже є під рукою. Зубна паста має відбілюючі властивості, а також містить абразивні, антимікробні речовини. Завдяки цьому вона ефективно бореться з плямами на білих кросівках.

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відбілити кросівки зубною пастою:

  • Зволожити кросівки;
  • додати на спеціально підготовлену зубну щітку трохи пасти;
  • протерти проблемні ділянки на білих кросівках;
  • залишити на 10 хвилин, а потім видалити залишки пасти за допомогою ганчірки.

Раніше портал Знай повідомляв, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогої хімії: потрібні кошти знайдуться на кухні у будь-якої господині.

Також наш портал інформував, не поспішайте купувати нову: як врятувати каструлю, що пригоріла, бюджетні та ефективні способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.