У жіночому гардеробі є незамінні речі, одні з таких – капронові колготки. Вони відмінно доповнюють образ і навіть приховують недоліки, стягуючи шкіру в проблемних місцях, або навпаки, підкреслюють стрункі ноги. Але є у них вагомий недолік, з яким стикалася кожна. Капрон може легко порватись.

Затяжка може піти колготками дуже раптово, навіть якщо надягати їх з максимальною обережністю. Зазвичай це відбувається в непідходящі моменти, коли немає часу на пошук або покупку нових.

Капронові колготи, скріншот з відео
Капронові колготи, скріншот з відео

На щастя, є дуже незвичайний та ефективний лайфхак, який зменшить ризик появи стрілок або затяжок на колготках. Він посилює міцність капрону. Єдине, потрібно буде запастися часом, так що колготи краще підготувати з вечора. Поки ви спатимете, якість виробів покращиться в декілька разів.

У чому полягає лайфхак: нові колготи в упаковці необхідно залишити в морозильній камері приблизно на 6 годин і лише потім надягати.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Матеріал колготок при низьких температурах стає міцнішим і в результаті не рветься. Таким чином, у жінок є шанс одягнути тонкі вироби, не боячись залишити затяжки.

Раніше ми писали, 5 помилок у схудненні: дієтолог про те, що змушує наступати на ті самі граблі

Як повідомляв Знай.ua, проста пряність сповнене сюрпризів: яку користь принесе лавровий лист, залишений під подушкою

Також портал Знай.ua писав, яка поза для сну вважається шкідливою та що потрібно для того, щоб якісно виспатися: рекомендації лікаря