Жінки часто страждають через темні і опухлі кола під очима, адже вони надають дуже стомлений вигляд і навіть можуть додати обличчю зайвих років. Якщо ви перепробували різні засоби або не хочете витрачатися на них, є непогана та дуже доступна альтернатива.
Ні, йдеться не про патчі чи огірки. Весь секрет у використанні натуральної олії солодкого мигдалю, але саме косметичної, а не ефірної. Воно дивовижним чином зволожує та освітлює шкіру навколо очей, а коштує копійки порівняно із спеціальними кремами.

Мигдальна олія, фото bhub.com
Мигдальна олія, фото bhub.com

Крім того, олія має протизапальну дію, містить вітаміни А та Е. Другий є антиоксидантом, який бореться з віковими змінами та сприяє виробленню колагену. Загалом одні плюси від його використання.

Як наносити мигдальну олію

Достатньо декількох крапель олії. Перед застосуванням слід розігріти кінчиками пальців, оскільки тепло допомагає активізувати властивості.

Далі наносимо під очі, але не втираємо, бо шкіра дуже ніжна. Залишаємо на ніч або на декілька годин, змити можна вологим ватним диском. Використовуйте олію двічі на день і регулярно, щоб побачити ефект.

Догляд за шкірою, фото isei.ua
Догляд за шкірою, фото isei.ua

Раніше ми писали про те, що в гонитві за молодістю не помічаємо очевидного: які повсякденні звички прискорюють старіння шкіри

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, борода та щетина зачекають: як ефективно відмити кухонну плиту за допомогою піни для гоління

Також портал Знай.ua писав, друге життя для кухонних рушників: нехитрий спосіб прання, який видалить усі плями