Помити скляний посуд, наприклад, келихи, часто буває не дуже легко, адже на них залишаються сліди від пальців, розлучення та інші нюанси. Однак кожна господиня хоче, щоб посуд виблискував чистотою і досягти цього можна, якщо знати одну хитрість. Про це пише pixelinform.

Для чищення скляного посуду рекомендується використовувати спеціальний засіб, однією з переваг якого є те, що за ним не потрібно бігти до магазину. Приготувати засіб для миття можна легко вдома і для цього знадобиться всього два інгредієнти, які цілком можуть бути в наявності - зубна паста і аміак.

Як очистити скляний посуд. Фото: скрін youtube
Як очистити скляний посуд. Фото: скрін youtube

Обидва інгредієнти слід змішати в рівних пропорціях, але при цьому важливо не забувати, що аміак має різкий запах, тому краще заздалегідь відкрити вікно або включити витяжку. Також працювати потрібно у рукавичках.

Як очистити скляний посуд. Фото: скрін youtube
Як очистити скляний посуд. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Застосовувати засіб дуже просто: рясно нанести на поверхню і залишити на 10 хвилин, а потім змити за допомогою губки. Наприкінці посуд потрібно ретельно обполоснути у чистій воді. Результат здивує, адже келихи, салатниці та кришки засяють, начебто тільки з магазину.

Раніше портал Знай повідомляв, лише один секретний компонент зробить махрові рушники знову пухнастими та м'якими: хитрий лайфхак для господинь.

Також наш портал інформував, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогої хімії: потрібні кошти знайдуться на кухні у будь-якої господині.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.