Побутові запахи можуть принести багато дискомфорту, особливо якщо це стосується відра для сміття. Іноді з нього доноситься не самий апетитний аромат, який не сприяє їді і з кухні хочеться втекти. Втім, вирішити цю проблему можна досить простим і водночас хитрим способом.

Іноді відро для сміття на кухні стає серйозною проблемою, адже щоразу піднімаючи кришку в приміщення проникає не найприємніший запах, який може поширитися по всьому будинку.

Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube
Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube

Так, якщо спорожняти урну щодня не виходить, слід скористатися ефективним лайфхаком. Даний метод дозволить заощадити на купівлі освіжувачів повітря або аромадифузорів, які не завжди бувають ефективними і змішуючись із запахом з відра роблять повітря ще смердючим.

Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube
Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Щоб позбутися неприємних запахів зі відра для сміття, потрібно нанести шар ефірної олії на його верхню частину. Цей елементарний метод надовго позбавить цієї проблеми. Також можна на дно контейнера для сміття покласти ватяний диск або просто вату, в яку попередньо слід додати кілька крапель ефірних олій.

Раніше портал Знай повідомляв, лише один секретний компонент зробить махрові рушники знову пухнастими та м'якими: хитрий лайфхак для господинь.

Також наш портал інформував, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогої хімії: потрібні кошти знайдуться на кухні у будь-якої господині.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.