Кухонні рушники досить швидко зношуються, покриваються жиром та іншими плямами, які на перший погляд неможливо вивести. Багато хто вважає за краще викидати їх і купувати нові рушники, щоб зайвий раз не морочитися. Втім, є нескладний спосіб вдихнути друге життя у кухонний текстиль та непогано заощадити. Про це пише Pixelinform.

Кожна господиня бажає, щоб на кухні був ідеальний порядок і забруднені рушники явно не вписуються в цю картинку. Часто навіть за кілька днів використання з текстильним виробом доводиться прощатися через жирні плями та інші забруднення. Однак є нехитрий спосіб врятувати рушник, який не потребує витрат.

Кухонний рушник. Фото: скрін youtube
Кухонний рушник. Фото: скрін youtube

Так, насамперед необхідно роздобути таблетку для миття посуду в посудомийній машині. Також можна спробувати і пральний порошок, але у складі таблеток є кілька компонентів, що діють, що підвищує шанси на успішне відновлення рушника.

Кухонний рушник, фото prokuhnya
Кухонний рушник, фото prokuhnya

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, таблетку для миття посуду слід розчинити у 0,5 літрах теплої води та замочити брудний рушник. Його доведеться залишити на годину, щоб розчин подіяв, а потім випрати в ручну або в пральній машинці.

Раніше портал Знай повідомляв, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогої хімії: потрібні кошти знайдуться на кухні у будь-якої господині.

Також наш портал інформував, не поспішайте купувати нову: як врятувати каструлю, що пригоріла, бюджетні та ефективні способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.