Стало відомо про те, для чого потрібно пити якнайбільше рідини для профілактики вірусів. Ця інформація буде корисною для всіх людей у ​​будь-яку пору року.

Про це розповів фахівець із внутрішніх хвороб доктор Арзу Акгюль одному з турецьких видань.

За його словами, вода відіграє досить важливу роль у боротьбі з величезною кількістю захворювань, і в тому числі вірусу, який зараз блукає Україною.

Перевірка води, скріншот з відео
Перевірка води, скріншот з відео

Він також зазначив, що вода є основним інструментом для того, щоб метаболізм був запущений в організмі, і доставив поживні речовини в клітини і виводив токсини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вода не тільки здатна на це, а й регулює температуру тіла, а таку густину крові. Якщо мало вживати рідини, тоді в крові накопичуються токсини і в результаті розвивається ниркова недостатність.

Вода, скріншот: YouTube
Вода, скріншот: YouTube

"Щоденне споживання достатньої кількості води допомагає виводити токсини з організму, нейтралізувати бактерії та віруси", - наголосив він.

До речі, полоскання рота солоною або теплою водою також принесе вашому організму користь, а також підвищує імунітет.

Влітку потрібно людині як мінімум 2 літри води на день, а взимку буде достатньо близько півтора літра. Головне, щоби не менше.

Мінеральна вода, фото dreamstime
Мінеральна вода, фото dreamstime

Нагадаємо, що з яких продуктів варто почати день, щоб схуднути: варіанти для смачного та корисного сніданку

Раніше повідомлялося, що хворіти скасовується: напій, який захистить від небажаних вірусів і підбадьорить

Також, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду: спосіб, який заощадить час та зусилля