Спагеті їдять практично в кожному домі, адже вони прості в приготуванні та відмінно поєднують з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Однак багато господинь припускаються поширеної помилки, розламуючи їх перед варінням. Цього робити не можна.

В Італії дуже трепетно ​​ставляться до приготування спагеті і дотримуються спеціальної техніки, яку не можна порушувати. Відповідно до неї, розламувати чи різати макаронні видання – груба помилка.

Спагеті, фото chudopovar
Спагеті, фото chudopovar

Потрібно позбавитися цієї шкідливої ​​звички. І не лише тому, що в Італії це забороняється робити. Коли ви порушуєте структуру макаронних виробів, ви також створюєте дисбаланс смаку та текстури приготовленої страви.

Якщо розламати спагеті перед тим, як кинути в киплячу воду, вони змінить свою насиченість. Більш того, таким чином може вийти одна частина переварена або паста іншої форми та розміру.

Ваш спосіб приготування також безпосередньо вплине на процес споживання, адже довгу пасту легше намотувати на вилку.

Спагеті, фото lifehacker
Спагеті, фото lifehacker

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Однак є різновид довгого тіста Зіті, призначеного саме для нарізування. Це тип гладкої пасти розміром близько 25 см, яка традиційно використовується в італійських рецептах, таких як тимбалес, омлети чи паста з приправами.

Раніше ми писали про те, як вчинити, якщо квашена капуста прокисла: ознаки псування і спосіб, щоб прибрати сильну кислоту

Як повідомляв Знай.ua, корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду

Також портал Знай.ua писав, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду