Манікюр підвищує настрій, додає впевненості та доповнює ваш образ. Витративши декілька годин свого часу, та віддавши немаленьку суму, хочеться щоб покриття зеберегло свій привабливий вигляд якомога довше.

Манікюр, фото modnica.club
Манікюр, фото modnica.club

Зазвичай покриття треба оновлювати раз на 3 тижні, однак іноді бувають обставини, коли не встигаєш вчасно завітати до свого майстра. В такому випадку потрібно знати декілька моментів, які дозволять вам прносити ваше покриття трохи довше.

Ось 7 практичних порад, як зробити гелевий манікюр стійким:

1. Уникайте гарячої води.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Не рекомендується сильне нагрівання, наприклад, гарячі ванни. У результаті ви отримаєте лущення лаку. Тому краще приймати короткий душ і уникати високих температур.

Манікюр, фото freepik
Манікюр, фото freepik

2. Уникайте засобів для дезінфекції.

Засоби, що дезінфікують, підсушують шкіру, кутикулу та нігтьове ложе. Вони також можуть пошкодити або навіть повністю зняти верхній шар вашого манікюру. Ось чому бажано віддавати перевагу милу.

3. Щодня зволожуйте.

Коли нігті сухі, вони можуть ламатися і це шкодить вашому манікюру. Тому бажано щодня зволожувати нігті олією для кутикули.

Жіночий манікюр, фото mykaleidoscope
Жіночий манікюр, фото mykaleidoscope

4. Регулярно робіть корекцію.

Корекція полягає у заповненні гелем частини, що прилягає до основи нігтя. Там, де видно відрослий природний ніготь. Так ваш манікюр протримається довго і вам не доведеться щоразу знімати гель і міняти його.

5. Вибирайте прозорі лаки.

Рекомендуються прозорі лаки. Це зумовлено тим, що на світлих кольорах не такі помітні тріщини, сколи та інші недоліки.

6. Очищайте та доглядайте нігті.

Роблячи гелевий манікюр, важливо стежити за чистотою та охайністю нігтів. Бруд та застрягли уламки непривабливі. Крім того, вони шкідливі для здоров’я ваших нігтів.

Манікюр, фото: скріншот з відео
Манікюр, фото: скріншот з відео

7. Як зберегти блиск гель-лаку – регулярно наносьте верхнє покриття.

Верхнє покриття – це останній шар. Прозорий фінішний лак, який наноситься для захисту манікюру та запобігання швидкому відшаруванню основного шару. Кожні 2-3 дні наносьте верхнє покриття, щоб манікюр залишався блискучим та в хорошому стані.

Нагадаємо, як не звалитися з ніг при різких перепадах погоди: поради метеочутливим

Як повідомляв "Знай.uа", жувальна гумка не врятує: як позбутися запаху часнику з рота, три простих способ

Знай.ua писав, сантиметри тануть на очах: ​​експерти розповіли, як зменшити талію всього за тиждень