Лікар Юрій Габорець лише одним відео в TikTok постарався вирішити суперечку останніх днів щодо того, чи може дівчина бути "10/10" тільки після того, як усюди поголиться.

Справа в тому, що в суспільстві досі існує нав'язаний стереотип про те, що жінки, якщо раптом не будуть лисими всюди, не можуть бути привабливими. Через це виробники коштів для гоління щорічно заробляють мільйони доларів. То що ж... чи виправдане видалення волосся у всіх місцях?

Момент гоління, скріншот: Youtube
Момент гоління, скріншот: Youtube

Юрій Габорець заявляє, що жінці не потрібно голитися, якщо в неї немає жодних фізіологічних проблем, коли вона має природне оволосіння. А все через те, що лезо завдає мікроран в цьому процесі, через що може початися зараження — папіломи, герпес тощо.

Якщо ви все одно не можете почуватися легко та спокійно з волоссям на тілі, тоді придивіться до лазерної епіляції, яка, зокрема, можлива і в інтимній зоні.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Момент гоління, скріншот: Youtube
Момент гоління, скріншот: Youtube

Якщо ви раптом зіткнулися з тим, що у вас росте вуса, волосся на підборідді або сосках - тоді зверніться за допомогою до фахівця, гінеколога-ендокринолога, оскільки, швидше за все, вам знадобиться лікування антиандрогенами.

Це може бути пов'язане із дисбалансом гормонів.

@haborets_clinic

Чи потрібно жінкам всюди голитися? #haboretsclinic #clinic #бритва #жінки #чипотрібноголитися #порадилікаря #медицина #київ #україна

♬ оригінальний звук - клініка Юрія Габорця

Нагадаємо, як не звалитися з ніг при різких перепадах погоди: поради метеочутливим

Як повідомляв "Знай.uа", жувальна гумка не врятує: як позбутися запаху часнику з рота, три простих способи

Знай.ua писав, сантиметри тануть на очах: ​​експерти розповіли, як зменшити талію всього за тиждень