Часом ваша кухня може виглядати неохайно, навіть попри те, що ви приділяєте багато часу на її прибирання. Частіше за все така ситуація відбувається через те, що на кухні часто накопичуються насправді непотрібні речі. Вони створюють безлад, який не тільки псує її зовнішній вигляд, а й значно скорочує простір.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

1. ПОСУД

Звичка купувати посуд, яким користуються час від часу, заважає використовувати наявне місце за призначенням. Можливо, що в шафках зберігається посуд, який не подобається, залишився в поодиноких екземплярах з подарованого набору, або просто дорогий як пам’ять.

Кухня, крупи. Фото: Знай.ua
Кухня, крупи. Фото: Знай.ua

2. НАЧИННЯ

"Чарівні" терки, "суперкомбайни" та інше рекламне начиння, що не виправдало своєї довіри, зазвичай стоїть і чекає, що коли-небудь воно стане в нагоді. Адже якби не ці гаджети, то місця в шафі було б більше.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

3. ВАЗИ ТА БЛЮДА

Вони також крадуть вільний простір і використовуються кілька разів на рік. Викидати їх не варто, але потрібно пошукати інше місце.

Посуд на кухні, фото depositphotos
Посуд на кухні, фото depositphotos

4. КУЛІНАРНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Можливо, що в якомусь році господиня вирішила приготувати вишукану страву, для чого їй знадобився не менш вишуканий набір спецій. З того часу спеції можуть стояти незатребуваними і чекати на появу в скарбничці нових оригінальних рецептів.

5. УПАКОВКА

Це не лише легендарні пакетики з пакетиками, але ще картонні коробочки та пластикові відра від майонезу.

Кухня, газ, фото: Знай.ua
Кухня, газ, фото: Знай.ua

6. ПРОДУКТИ

І, звичайно, потрібно вчасно розпрощатися з продуктами, які ніхто не захотів з’їсти. Це можуть бути сухарі, хлібці, дуже корисні мюслі та інші страви з категорії ПП.

7. ПОБУТОВА ХІМІЯ

Якщо ці баночки стоять у шафці під мийкою та їх ніхто не бачить, це не означає, що вони нікому не заважають. Часто про засіб, що не сподобався, господиня забуває, купує ще один і незабаром у шафці насилу вміщається відро для сміття.

Нагадаємо, як легко позбутися герпесу в домашніх умовах: завтрашня зустріч не зачекає

Раніше ми писали про те, як заточити кухонну тертку за допомогою ножа, фольги або викрутки: найефективніші способи

Як повідомляв Знай.ua, господарське мило та сода замінять 1000 магазинних засобів для прибирання: лайфхак від досвідчених господарок