Однією з найпопулярніших страв у світі є піца. Вона не вважається здоровою їжею і навіть має статус junk food (сміттєва їжа). Однак, це не заслужено, оскільки піца може бути цілком корисною для організму. Про це розповіла дієтолог Сніжана Ворошилова на своїй сторінці в Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяФахівець зазначає, що в первісному вигляді піца зовсім не становить небезпеки для здоров'я та організму, але існує її американська інтерпретація з беконом та ковбасою і її вже не можна назвати корисною.
Тобто користь або шкода ароматної випічки залежить тільки від того, яку начинку використовують при її приготуванні. Отже, правильно підібравши начинку, можна насолоджуватися піцою і не боятися неприємних наслідків для організму.
Як вибрати корисну піцу?
При покупці піци слід пам'ятати, що інгредієнти можна змінювати на власний розсуд. Наприклад, замість ковбаси чи бекону можна додати курку або телятину. Дієтолог рекомендує вибирати піцу на тонкому тесті та додавати побільше овочів – томати, зелень та гриби лише покращать смак улюбленої страви.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, живіт скрутить так, що не розігнетеся: медики розповіли про побічні ефекти від популярної каші.
Також наш портал інформував, ароматні та смачні, але не завжди безпечні: чому їстівні гриби можуть бути небезпечними для людини.
Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ви знаєте, чому потрібно їсти диню все літо? 6 властивостей "суперниці" кавуна, які збережуть вам здоров'я.