Багато людей бажають, щоб літня засмага залишалася на їхній шкірі якомога довше і це дуже реально забезпечити. Все, що потрібно - дотримуватися кількох нескладних порад, і тоді засмага залишиться з вами до самої зими. Про це пише портал beautytips.

Що потрібно зробити насамперед, щоб зберегти засмагу? Регулярно використовувати зволожуючі креми, які перешкоджатимуть лущенню та пересиханню шкіри.

засмага
засмага

У комплекс з догляду за шкірою також входить протирання кубиками льоду, який слід приготувати з чаю чи кави. Фахівці відзначають, що ці натуральні продукти дозволяють на триваліший термін зафіксувати засмагу.

Не менш важливий момент – правильне харчування. Важливо, щоб у їжі було багато різноманітних вітамінів. За словами експертів, найважливіший вітамін А, який допоможе залишатися із засмагою якомога довше.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Корисні продукти харчування, скріншот YouTube
Корисні продукти харчування, скріншот YouTube

Так, тим, хто не бажає розлучатися з літньою засмагою, потрібно додавати в раціон шпинат, печінку, масло, помідори, абрикоси, а також яйця і моркву. Всі ці продукти багаті на цей вітамін А.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 5 лайфгаків, які допоможуть пережити спеку: чому потрібно відмовитися від кави та який дезик вибрати.

Також наш портал інформував, можна злягти з температурою і навіть гірше: як правильно користуватися кондиціонером у спеку, щоб не захворіти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, лікар Комаровський розповів, на що звертати увагу при виборі сонцезахисних окулярів: "Вдягаєте шматок темного пластику".