У світі є деякі продукти, які багатьма вважаються корисними, але насправді це хибна думка. Від них краще відмовитись і причин для цього чимало – від токсичності упаковки до великої кількості консервантів. Одним із таких продуктів є йогурт, повідомляє портал medicalanswers.

Дієтологи відзначають, що взагалі йогурти досить корисні і користуються великою популярністю серед людей, які прагнуть позбутися зайвих кілограмів. Цей продукт покращує роботу травної системи та підтримує почуття ситості.

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube

Втім, усі ці корисні властивості має лише натуральний продукт. Ароматизовані йогурти містять величезну кількість цукру, харчових добавок та барвників, які не додадуть здоров'я. Експерти радять викреслити такі продукти з раціону.

Йогурт. Фото: скрін youtube
Йогурт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Натуральний йогурт може не поступатися смаковими якостями покупним аналогам. Для цього до нього варто додати улюблені фрукти або ягоди. Такий десерт подарує рецепторам незабутні відчуття та наситить організм корисними мінералами та вітамінами.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, чому потрібно відмовитися від вживання яєць прямо зараз: які захворювання викликає ця "радість".

Також наш портал інформував, чому літнім українцям краще вживати халву – корисні властивості, про які ви не знали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, навіть кілька ягід можуть наробити лиха: дієтологи назвали категорії людей, яким небезпечно їсти вишню.