Єдине, що варто залишати у своєму раціоні, щоб не нашкодити здоров'ю та не погіршити самопочуття - це відповідну норму чорного шоколаду.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДієтологиня Оксана Скиталінська на своїй сторінці у Facebook
"Поліфеноли виконують роль пробіотиків, живлять корисні бактерії в нашому кишечнику. Краще перетравлюється і засвоюється їжа, більше синтезується вітамінів, краще працює мозок, судини, менший ризик онкозахворювань, насамперед раку кишечника".
Також поліфеноли гарно впливають на пам'ять, покращують кровообіг у мозку, захищають шкіру від шкідливого впливу сонця.
Оксана Скиталінська радить не захоплюватися чорним шоколадом людям, які схильні до набору зайвої ваги. Особливо це стосується шоколадок з різними солодкими наповнювачами – горіхами, родзинками, нугою, печивом.
За словами дієтологині, якщо у людини є хоч незначні "дифузні зміни" на УЗД, і, особливо, якщо є підвищений холестерин, тригліцериди та печінкові ферменти, слід вживати лише 85-100% шоколад і поєднувати його з ягодами.
"Так Ви отримаєте більше поліфенолів, клітковини і менше з'їсте шоколаду. Така сама порада стосується і тих, у кого є подагра",
Нагадаємо, ми писали, що Комаровський розповів, чи можна їсти ранні кавуни: "Не може нічого зробити".
Як повідомляв "Знай.ua" не світить та гріє, а шкодить здоров'ю: як уберегти свій організм від сонячних та теплових ударів.
Також "Знай.ua" інформував, купаються в коханні та обирають дачу біля моря, бо знають, як правильно мити підлогу: перевір прикмети і ти.