Господині, які не вміють тримати в чистоті своє "гніздечко" гірко розплачуються за це, іноді, злиднями та самотністю. А ті дамочки, які знають, як мити підлогу для залучення грошей та кохання – ніколи не скаржаться на життя.

Важливо під час очищення своєї житлової площі не робити помилок. На цей раз ви дізнаєтеся головні прикмети та методи - правильного прибирання.

Миття підлог, скріншот з відео
Миття підлог, скріншот з відео

Як правильно мити підлогу - від порога чи до порога

Народні прикмети свідчать, що витирати підлогу потрібно лише від порога, а не у зворотному напрямку. Якщо ви ігноруватимете пораду, то незабаром помітите, що з життя "втечуть" гроші, чоловіки і навіть ваша краса. Причина проста - вимиваючи бруд із дому, ви разом з ним вимиваєте і все добре.

Чи можна мити підлогу ввечері та вночі

Досвідчені езотерики вважають, що прибирати в будинку потрібно лише у світлий час доби – вранці чи вдень. Після заходу сонця активізуються темні енергії, а також потойбічні сутності, які можуть проникнути у ваше житло і стати причиною сварок, зрад чи проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Якщо ви сумніваєтеся і не знаєте, до скільки годин можна мити підлогу, рекомендуємо робити це з 6 ранку до 3 години дня - цього проміжку часу цілком вистачить, щоб зробити прибирання.

Миття підлог, фото nikachel
Миття підлог, фото nikachel

Чи можна мити підлогу в неділю

Православні віруючі переживають і нервуються, коли виявляється, що простий домашній клопіт церкву трактує, як гріх. Правда в цьому є - вищі сили розцінять ваш вчинок, як неповага, і можуть відвернутися, більше не допомагаючи у справах. Та ж заборона діє ще на два дні - понеділок і п'ятницю, але причина вже інша - миття статей у ці дні загрожує погіршенням матеріального стану.

Коли потрібно помити підлогу з сіллю - прикмета на всі часи

Наші бабусі вірили, що природний консервант – чудовий спосіб для тих, хто хоче вичистити житло від негативної енергії. Здавна порада діє безвідмовно - якщо до вашої оселі приходила неприємна людина, і ви почуваєтеся погано після її візиту, помийте підлогу з додаванням солі.

Також можете проводити таку профілактику сіллю час від часу, щоб прибрати негатив, що накопичився, і налагодити атмосферу в житлі.

Нагадаємо, допоможе навіть ганчірочка: що робити водієві, якого в дорозі застав ядерний вибух.

Раніше повідомлялося, як виміряти рівень радіації телефоном: найточніші безкоштовні програми для iOS та Android.

Також, більше ніяких ножів і плям на руках: найшвидший спосіб почистити молоду картоплю.