Китайці відомі, як дуже працьовиті, а також винахідливі люди. Це нація з багатою історією й економікою, що постійно розвивається.

Часто вони діляться неймовірними способами вирішення різних побутових справ, завдяки яким вдається заощадити час та сили. Це стосується як вирощування овочів, так і прибирання.

Зокрема, китайські домогосподарки розповіли, що успішно застосовують особливий метод миття підлоги у квартирі. Зазвичай ми звикли, перед тим, як помити підлогу, потрібно обов'язково її пилотяжити. Це дозволяє рідше змивати пил, що налип на ганчірку, і бруд.

Миття підлог, скріншот з відео
Миття підлог, скріншот з відео

Проте китайські господині діють у цьому випадку ще хитріше і це дозволяє їм відмити підлогу з одного разу і навіть без порохотяга. Водночас бруд, налипаючи на швабру, не розноситься по всій кімнаті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У чому полягає китайський метод прибирання:

Варто зауважити, що якщо все ж дуже хочеться, то для початку можна пропилотяжити у квартирі, у результаті бруду справді буде менше. Далі потрібно щітку або швабру з ганчіркою обгорнути звичайними нейлоновими колготками й можна розпочинати прибирання.

Хитрість полягає у тому, що завдяки статичній електриці нейлон притягуватиме до себе частинки пилу та інше сміття під час прибирання і не даватиме йому розлітатися по всіх кутках.

Таким чином ви зможете прибрати швидше і досить ефективно. Особливо це актуально у випадку, коли на прибирання зовсім немає часу, а лад у квартирі потрібно навести негайно.

Миття підлог, фото domopravitelnitsa
Миття підлог, фото domopravitelnitsa

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати