Часто огірок називають просто - "водичка", тому що цей овоч на 80% складається з вологи, та й просто його обожнюють українці. У багатьох дачників і городників на ділянці обов'язково має бути огірок.

Саме тому ми виявили дуже цікавий спосіб підживлення від одного з українських блогерів-дачників, який часто ділиться подібними лайфхаками в мережі YouTube.

Вирощування огірків, город, фото: Знай.ua
Вирощування огірків, город, фото: Знай.ua

Добриво від блогера має "алкогольні" нотки. Дане підживлення відразу виконує кілька функцій: насичує ґрунт корисними мікроелементами, стимулює плодоношення та захищає від шкідливих бактерій.

Щоб огірки виросли міцними та здоровими, слід підгодовувати їх органічним добривом з куркуми та горілки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Огірки. Фото: Youtube
Огірки. Фото: Youtube

Спосіб приготування

Для початку в літрову банку потрібно залити аж 0,5 мл горілки, далі в ній необхідно розмішати столову ложку приправи куркуми. Після цього розчину необхідно настоятися - приблизно 24 години (більше не потрібно, тому що ви просто офіге від запаху).

Підживлення огірків. Фото: Youtube
Підживлення огірків. Фото: Youtube

На фінальному етапі нам знадобиться просте відро із проточною холодною водою. У відрі потрібно розмішати приблизно 4-5 столових ложок добрива, а потім можна обприскувати цією сумішшю огіркові грядки. Тут звертаємо увагу - розчин можна спрямовувати на ґрунт і на коріння рослини, але не на листя та плоди.

Нагадаємо, ягоди червоної смородини будуть гігантськими та наливними: секрети правильного поливу.

Раніше повідомлялося, що рис на вагу золота: популярна крупа може різко додати в ціні, експерти назвали причини.

Також, у липні обов'язково поливайте город інакше: 6 способів для дачників, які збережуть і збільшать урожай.