Персональний тренер зірок Тай Бреннанд розсекретила кілька корисних рішень, які допоможуть схуднути та без використання небезпечних дієт.

Британка запевняє, що кілька простих змін у стилі життя можуть допомогти знизити вагу до літа. Про це повідомляє Daily Mail.

Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua

Тай радить змінити кількість їжі на тарілці, зменшуючи порції та збільшуючи кількість регулярних перекусів, якщо ви голодні.

Овочі, білки та вуглеводи повинні становити приблизно однакові частини кожного прийому їжі. Тай також рекомендує пити більше води, щоб заповнити втрачену рідину під час тренувань і приборкати муки голоду.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Дослідження показали, що заміна білих продуктів на коричневі може вплинути на масу тіла і рівень цукру в крові. Тай пропонує замінити макарони, рис і хліб цільнозерновими або коричневими "версіями" (наприклад, коричневий рис, порівняно з білим, здатний на зниження маси тіла та рівня цукру в крові).

Схуднення. Фото: Youtube
Схуднення. Фото: Youtube

Науково доведено, що основний метаболізм можна збільшити при дієті з високим вмістом білка. Білкова їжа, така як м'ясо або вегетаріанські альтернативи, наприклад, квасоля та сочевиця, допоможуть відчувати ситість довше і запобігти втраті м'язів під час дієти.

А ще, за її словами, кортизол – гормон стресу – є ворогом схуднення. Тому якщо ви напружені через схуднення, кортизол блокує результати. Тренер радить робити те, що приносить задоволення, і активно відпочивати. Наприклад, займатися улюбленими заняттями чи піти на прогулянку з друзями.

Крім того, серед її порад можна відзначити — інтервальне голодування, скорочення прийому крохмалистих вуглеводів, необхідність уникати жирної їжі, бути обережним із жирами, та додати кардіо до тренувань.

Спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете

Як повідомляв "Знай.uа", холодильник уночі так і манить: як схуднути до літа і не бути голодним після 19:00 - дієві лайфхаки

Знай.uа писав, 7 найкращих звичок до сніданку, щоб успішно схуднути: без них буде дуже складно