Мало хто знає, але старі і навіть діряві шкарпетки можна не викидати, а використовувати з користю для дому. Існує одразу кілька корисних лайфхаків для господинь. Про це пише pixelinform.

Шкарпетки – елемент одягу, який має найменший термін служби. Вони швидко протираються, рвуться чи розтягуються. У багатьох випадках їх просто викидають, але, як виявилося, навіть діряві шкарпетки можуть стати в нагоді для вирішення деяких побутових завдань.

Шкарпетки, скріншот: Youtube
Шкарпетки, скріншот: Youtube

Лайфхак №1

Можна зробити іграшку для вихованця, наприклад кішки. Шкарпетка заповнюється ватою або поролоном, зав'язується та прикрашається фурнітурою.

Лайфхак №2

Зробити чохли для ніжок стільця. В даному випадку можна піти двома шляхами: обрізати низ і зашити чохол або одночасно використовувати стару шкарпетку як чохол для ніжок меблів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Шкарпетки. Фото: скрін youtube
Шкарпетки. Фото: скрін youtube

Лайфхак №3

Використовувати для догляду за взуттям. У короткі шкарпетки потрібно насипати 2-3 столові ложки солі, зав'язати і нанести пару крапель ефірної олії. "Мішечок", що вийшов, покласти в зимове взуття. Сіль убере вологу, а ефірна олія ліквідує неприємні запахи.

Лайфхак №4

Зробити подушечку для голок. Нижню частину потрібно наповнити поролоном, ватою чи синтепоном, а потім зашити імпровізовану подушечку.

Раніше портал Знай повідомляв, натирати більше не буде: хитрі лайфхаки для розтягування тісного взуття навіть з дому виходити не доведеться.

Також наш портал інформував, як правильно сушити промокло взуття: перевірений метод, який прибере не лише вологу, а й неприємний запах.

Крім того, ми писали, ідеальний лайфхак, як змусити ноги перестати потіти і смердіти у взутті: врятує від грибка та хвороб.