Війна війною, а про здоров'я забувати не варто. Експерти розповіли, скільки курячих яєць можна щодня з'їдати.

За інформацією фахівців, курячі яйця потрібно поєднувати в раціоні разом з іншими білковими продуктами, і їхня перевага в тому, що білок чудово поєднується з людським організмом.

А ось у жовтках є безліч компонентів, які підтримують здоров'я мозку.

Яйце. Фото: скрін youtube
Яйце. Фото: скрін youtube

Не варто забувати про те, що в даному продукті міститься не дуже корисний холестерин, але, як зазначають експерти, його можна не боятися в кількох випадках. Якщо людина займається спортом, фізично активна, стежить за харчуванням, а також вживає достатньо клітковини, то ця частина холестерину їй не нашкодить.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Особливо важливо стежити за загальним способом вашого життя, і кількість клітковини у раціоні. Саме від цього залежить рівень холестерину в організмі.

Курячі яйця, скріншот: Youtube
Курячі яйця, скріншот: Youtube

Якщо у вас немає жодних протипоказань, то щодня можна з'їдати близько двох яєць. Крім того, отримувати білок організм повинен з м'яса, птиці, риби, горіхів та бобових.

До речі, крім перерахованих вище корисних компонентів яєць, вони можуть запобігти утворенню тромбозів, інсульту, а також інфаркту.

Яйця, фото з відкритих джерел
Яйця, фото з відкритих джерел

Варений білок засвоюється у вашому організмі на 97-98% і надає лікувальний ефект. Сирий білок засвоюється важче, проте він ефективніше здатний знижувати кислотність шлункового соку.

Нагадаємо, чим може бути корисною і небезпечною куркума: переваг стільки ж, як і недоліків.

Раніше ми повідомляли, чим замінити цукор під час дієти: корисні солодощі, які не зашкодять фігурі.