Яким би якісним і дорогим не був матрац у міру експлуатації, він втрачає колишню м'якість і з'являється ряд дефектів - западини, тріск пружин. Втім, існує простий лайфхак, який дозволить суттєво відстрочити похід за новим матрацом. Про це пише портал pixelinform.

Головний секрет – догляд за матрацом. Потрібно виконувати нехитрі дії, які збільшать термін "життя" виробу вдвічі.

Матрац. Фото: скрін youtube
Матрац. Фото: скрін youtube

Наприклад, фахівці радять кожні три місяці перевертати матрац на інший бік. Зазначається, що на ньому буде зручніше спати, адже не буде ніяких западин, вм'ятин чи пагорбів. Якщо виконувати дію регулярно, жодні з перерахованих дефектів не з'являться довгий час.

Матрац. Фото: скрін youtube
Матрац. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Разом з тим, слід пам'ятати ще три рекомендації, які допоможуть продовжити термін служби матраца. По-перше, кожен виріб витримує певну вагу і за вказані рамки краще не переходити. По-друге, не варто розміщувати матрац біля джерел тепла, адже конструкція може бути деформована. По-третє, періодично залишати матрац провітрюватись, наприклад, при зміні постелі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, натирати більше не буде: хитрі лайфхаки для розтягування тісного взуття навіть з дому виходити не доведеться.

Також наш портал інформував, два інгредієнти та пару хвилин часу: як зробити супербюджетний, але ефективний ароматизатор для санвузла.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не треба драїти до потемніння в очах: ​​як відмити чайник із нержавіючої сталі без особливих зусиль, простий лайфхак.