Багато жінок шукають ту саму чарівну "пігулку", яка раз і назавжди позбавить їх зайвих кілограмів та сантиметрів, але магії не існує, на жаль. Спорт, правильний спосіб життя та харчування – це те, що дійсно допомагає. Але експерт назвала ще один спосіб, який позитивно вплине на процес схуднення.

Доктор медичних наук та автор GoWellness Кортні Д'Анджело запевняє, що цей напій посилить ефект від спорту та харчування, а також допоможе отримати фігуру мрії. Йдеться про гарячий м'ятний чай. Він добре впливає на процес схуднення завдяки низькому вмісту цукру та калорій.

М'ятний чай, фото doctorpiter
М'ятний чай, фото doctorpiter

"Чай з перцевою м'ятою - це напій, що не містить калорій, із солодким смаком, який може допомогти знизити апетит і задовольнити вашу пристрасть до солодкого", - додала вона.

Крім того, м'ята має противірусні, антибактеріальні та протизапальні властивості. Це позитивно вплине на систему травлення.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Однак медик зазначила, що немає безлічі доказів про дію м'ятного чаю на процес схуднення, але деякі дослідження показали, що м'ята виступає як міорелаксант.

"М'ята перцева заспокоює м'язи і, у свою чергу, допомагає легше виводити їжу та гази, тому в багатьох трав'яних чаях як інгредієнт використовується перцева м'ята", - розповіла Кортні.

Дієта, харчування: фото doctorpiter
Дієта, харчування: фото doctorpiter

Нагадаємо, до яких наслідків призводить дієта у юному віці: на майбутньому можна "поставити хрест"

Раніше ми писали про те, що сивому волоссю можна повернути початковий колір: експерти назвали спосіб