Під час дієти доводиться себе обмежувати, це правда, але не все так критично, як може здатися на перший погляд. Одна із заборон – це цукор. Він перешкоджає процесу зниження ваги, а його надлишок навіть небезпечний для здоров'я. Однак це не означає, що потрібно відмовлятися від солодощів.

Рівень споживання цукру дуже впливає на схуднення, тому його кількість у раціоні потрібно знижувати. На щастя, є смачні та корисні альтернативи, які можна їсти під час дієти. Дієтолог назвала їх.

Дівчина і солодощі
Дівчина і солодощі

Обирайте натуральні солодощі – пастилу чи мармелад. У їх складі часто зовсім відсутній цукор, тому ними сміливо можна балувати себе. Продаються вони майже у кожному магазині, у вільному доступі.

Багато хто помилково думає, що під час схуднення можна вдосталь наїстися фруктами або ягодами, але і з ними теж потрібно бути обережнішими, оскільки продукція в тих же магазинах напхана рафінованим цукром, який тільки шкодить.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Цукор - невизнаний наркотик, що викликає звикання. Він підвищує рівень інсуліну в крові, в результаті чого організм відкладає жирові запаси. Все більше людей страждають на ожиріння і заожиріння (кожна друга доросла людина на планеті) і цукровий діабет ( кожен десятий). А смертність від діабету знаходиться на четвертому місці у світі", - попередила експерт.

Сіль та цукор, фото health.comments
Сіль та цукор, фото health.comments

Нагадаємо, навіщо досвідчені господині обсмажують томатну пасту: кулінарна хитрість, про яку повинні знати всі

Раніше ми писали про те, що доступний та неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій та продовжує життя