Навесні з'являється багато хвороб, які раніше легко піддавалися народній медицині. Один із невідомих рецептів лікування кашлю за допомогою цибульного варення.

Цибулеве варення - це дуже ефективне, смачне та корисне варення для лікування виснажливого простудного кашлю. Приготувати його не складно, а результат зможе здивувати досвідченого лікаря.

Для приготування варення цибулі треба взяти три середні цибулини і пропустити їх через м'ясорубку. Додати в цибулю одну склянку цукру, перемішати і дати настоятися тридцять хвилин.

Після того, як цибуля віддасть свій сік і трохи змішається з цукром, суміш треба варити на повільному вогні, постійно помішуючи приблизно десять хвилин.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Має вийти майже мармеладову кістенценцію варення. Дати трохи охолонути, додати столову ложку меду, добре перемішати. Зберігати у холодильнику.

Варення не можна вживати безконтрольно. Приймати при кашлі по одній столовій ложці 4-5 разів на день для дорослих. Дітям дозу можна зменшити.

Покладатися при затяжному кашлі лише на цибулю не варто. Це може бути як допоміжний засіб, адже цибуля має вітаміни і мінерали, які підуть на користь всьому організму. Цибуля є джерелом вітаміну С, фолієвої кислоти, вітаміну B6 та калію. В американській цибульній асоціації зазначають, що деякі дослідження доводять противірусні властивості сполук, виявлених у цибулі.

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Матеріали характеру новин не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед ухваленням рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, як перестати мучитися від головного болю і мігрені: п'ять ефективних порад від Міздоров'я.

Раніше ми повідомляли, до яких наслідків призводить дієта у юному віці: на майбутньому можна "поставити хрест".