Часом можна трохи не вгадати з розміром взуття і ходити в ньому буде некомфортно, а може навіть боляче, адже воно може натирати ногу. Вирішити цю проблему можна за допомогою кількох хитрих лайфхаків, які, як стверджують їхні творці, можуть розтягнути взуття на цілий розмір. Про це пише pixelinform.

Тісне взуття – це гарантовані натерті ноги та сильний дискомфорт, при якому навряд чи вдасться пройти тривалу відстань чи провести цілий день на роботі. На щастя, існують методи збільшення взуття.

Взуття. Фото: скрін youtube
Взуття. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Потрібен фен, теплі в'язані шкарпетки та трохи терпіння. Гарячим повітрям нагріваємо туфлі і коли шкіра стане м'якою, потрібно надіти на ноги шкарпетки та почати розношувати туфлі. Процедуру рекомендується повторити двічі або тричі.

Спосіб №2

В цьому випадку необхідні газети та вода. Метод полягає в наступному: папір потрібно намочити, зім'яти і віджати, а потім щільно заштовхати туфлі. Взуття потрібно залишити в такому положенні на деякий час, наприклад, на ніч.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Взуття, фото: скріншот з відео
Взуття, фото: скріншот з відео

Спосіб №3

Поміщаємо взуття у щільний поліетиленовий пакет, а потім наповнюємо його водою. Краї пакета зав'язуються і він разом із взуттям вирушає у морозилку. При замерзанні вода розшириться та розтягне матеріал.

Раніше портал Знай повідомляв, як правильно сушити промокло взуття: перевірений метод, який прибере не лише вологу, а й неприємний запах.

Також наш портал інформував, як погладити одяг, якщо немає праски: хитрі лайфхаки, які допоможуть прибрати складки та виглядати на "всі сто".

Крім того, ми писали, ідеальний лайфхак, як змусити ноги перестати потіти і смердіти у взутті: врятує від грибка та хвороб.