Чимало українців стикалися з тим, що іноді простіше купити капсули для прання, ніж підбирати порошок чи гель.

Тим більше, це зручний варіант для тих, хто хоче позбутися плям на одязі. Хоча цей спосіб і вимагає уваги, бо якщо ви покладете багато капсул, це погіршить якість очищення і може зашкодити пральну машину.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Згідно з джерелом Southern Living, слід пам'ятати, що чим менше води використовується на пральний цикл, тим менше порошку потрібно, щоб уникнути надлишкового піноутворення. Таким чином, зазвичай достатньо однієї капсули для прання.

Для невеликих або середніх об'ємів прання, а також для речей зі слабким забрудненням потрібна лише одна капсула. Дві капсули необхідні лише у випадках з великою кількістю речей та стійкими плямами.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Капсули не слід поміщати туди, куди ви засипаєте або заливаєте основний порошок, бо там не буде можливості розчинитися нормально. Їх потрібно додавати безпосередньо до барабана.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Використовуйте відповідну температуру прання, вона повинна бути не нижче 30°C, додайте капсулу ближче до задньої стінки порожнього барабана і лише потім завантажуйте одяг.

Не варто перевантажувати пральну машину, зберігайте десь 10 сантиметрів зверху. І не розривайте капсули, вони розчиняються амі.

Нагадаємо, легко замінить хімію: як застосовувати господарське мило для вирішення побутових питань

Як повідомляв "Знай.ua", як почистити акрилову ванну від жовтизни: дієвий і безпечний для поверхні спосіб

Знай.ua писав, як погладити одяг, якщо немає праски: хитрі лайфхаки, які допоможуть прибрати складки і виглядати на "всі сто"