Багато хто знає, що смажена цибулька - ідеальне доповнення до різноманітних страв, маючи дуже м'який і тонкий смак, який, здається, може зіграти абсолютно скрізь.

Але у кулінарів часто виникає проблема, коли цибуля легко згорає і чорніє на сковороді, через що замість апетитного прозорого обсмаженого цибульки ми отримуємо не дуже смачне "щось".

Ціни на цибулю. Фото: скрін youtube
Ціни на цибулю. Фото: скрін youtube

Тому варто розібратися в кількох секретних "прийомах", які дозволять виправити цю ситуацію. Наприклад, якщо помічаєте, що цибуля підгоряє на сковороді або стає занадто темною, а зменшення вогню не допомагає, вам потрібна крига.

Зберігайте у морозильнику спеціальну форму з льодом для подібних випадків. Додайте один кубик льоду на сковороду, і він допоможе знизити температуру поверхні, а цибуля перестане згоряти і чорніти. Чому ви зможете приготувати страву без погіршення смаку.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Смажена цибуля, скріншот: Youtube
Смажена цибуля, скріншот: Youtube

Суть полягає в тому, що сковорода миттєво нагрівається на вогні і зниження полум'я не дає їй швидко охолонути. А крижаний кубик сприятиме зниженню температури. Головне не додавайте кубик льоду на сковороду, коли він перебуває на вогні.

Зніміть її з плити, перш ніж скористатися лайфхаком. І коли сковорода охолоне, її можна повернути на плиту. І дуже важливе зауваження для власників антипригарного покриття – цей метод може зашкодити сковороді.

Нагадаємо, чим краще заїдати алкоголь, щоб на ранок бути "огірочком": дотримуються правил не всі

Як повідомляв "Знай.uа", щоб урожай здивував не лише вас, а й сусідів: лайфгак під час посадки картоплі

Знай.ua писав, однієї вишні не вистачить: найкращий вид дров для шашлику та актуальні ціни на м'ясо в Україні