У житті трапляються різні ситуації, до яких не завжди готовий. Наприклад, може виникнути потреба попрасувати речі, а праски під рукою не виявиться. Але вихід є навіть із цієї здавалося б тупикової ситуації. Про це пише pixelinform.

Праска є в кожному будинку, але бувають ситуації, коли її може не опинитися під рукою, наприклад, якщо вона зламалася. Навіть у такому випадку існують лайфхаки, які допоможуть попрасувати речі без використання даного пристрою.

Праска. Фото: скрін youtube
Праска. Фото: скрін youtube

Лайфхак №1

Можна додати кубики льоду в сушильну машину - лід танутиме, утворюючи пару, яка "розправиться" зі складками на одязі. Цей "трюк" виконується досить швидко - всього за 10 хвилин, але може бути марним, якщо впорядкувати потрібно щільну джинсову тканину.

Лайфхак №2

У ванній кімнаті можна включити гарячу воду і розвісити одяг, після чого закрити двері. Кімната наповниться парою, яка і допоможе прибрати складки на речах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube
Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube

Лайфхак №3

Виручити може простий фен, особливо ефективним він буде в парі з пульверизатором. Так, одяг потрібно повісити на вішалку, увімкнути фен і легко змочувати складки, а потім сушити гарячим повітрям. В результаті пом'яті речі можна упорядкувати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переклеювати не обов'язково: три простих лайфхаки, які можуть врятувати паперові шпалери від плям.

Також наш портал інформував, пожовтів комір на сорочці: три способи врятувати улюблену річ, якщо звичайне прання не допомагає.

Крім того, ми писали, жодної хімії та мінімум зусиль: як за лічені хвилини відмити навіть найзапущенішу мікрохвильову піч.