Деякі запахи можуть бути настільки сильними, що залишаються на одязі навіть після прання.

Якщо речі пахнуть пліснявою і вогкістю, а тепер зібрали способи боротьби з іншими сторонніми запахами. Як не дивно, найкращими народними освіжувачами для одягу виявилися харчова сода, оцет та нашатирний спирт.

Запах від одягу.  Фото: скриншот Youtube
Запах від одягу. Фото: скриншот Youtube

Ви можете зіткнутися з цією проблемою під час приготування їжі або після довгого перебування поряд зі стравами з великою кількістю жиру.

Але не засмучуйтеся! Існує спосіб видалити цей неприємний аромат з одягу. У цій покроковій інструкції ми допоможемо видалити запах жиру з вашого одягу і повернути йому свіжість та приємний аромат.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Запах від одягу.  Фото: скриншот Youtube
Запах від одягу. Фото: скриншот Youtube

Якщо після купівлі речі ви не відрізали етикетку, перевірте її, а саме пункт, у якому йдеться про прання. Це робиться для того, щоб не зіпсувати речі під час процедури.

Для того, щоб позбутись неприємного запаху, візьміть будь-яку ємність, у яку з легкістю вміщається ваш одяг. Налийте воду та додайте 2 ст. л спрального порошку. Додатково можна долити оцет: 20 мл у 5 л мильної води. Одяг треба тримати в ємності годину.

Оцет.  Фото: скриншот Youtube
Оцет. Фото: скриншот Youtube

Покладіть одяг у пральну машину та додайте дозу прального засобу, який ви зазвичай використовуєте для відповідного типу тканини. Не додавайте більше, ніж рекомендовано, щоб уникнути розводів.

Після завершення прання витягніть ваш одяг і повісьте на свіжому повітрі, щоб запах точно зник.

Нагадаємо, ми писали, що зелена цибуля дасть величезний урожай, якщо ви не забудете про інгредієнт з аптечки: забудьте про пожовтіння.

Як повідомляв "Знай.ua" приготувати та не втратити: як отримати максимальну користь від їжі.

Також "Знай.ua" інформував, перець порадує багатим урожаєм: як правильно доглядати розсаду примхливого овоча.