Багато українців повернулися до того, що "зірка, не зірка, але життя зараз таке, що під рукою треба завжди мати свій городик", як казала Вєрка Сердючка.

Звичайно, коли тільки починаєш, то допускаєш багато помилок і не знає стільки нюансів і секретів. Але наші поради допоможуть із городом не лише новачкам, а й досвідченим городникам. Цього разу поговоримо про зелену цибулю, яка є частим гостем на столі в українців, а вирощувати її настільки легко, що можна робити це навіть у квартирі.

Зелена цибуля, скріншот з відео
Зелена цибуля, скріншот з відео

Ці поради допоможуть городникам виростити великий урожай зеленої цибулі - тепер жодна цибулинка не пожовкне. Так, рослина рекомендується удобрювати простим нашатирем.

Якщо раптом ви помітили, що у зеленої цибулі зблідли і отримали жовтуватий відтінок пір'ячки - це вона сигналізує про те, що голодує через нстачу азоту.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Допоможіть рослині, підгодувавши розчином нашатирного спирту. Для цього потрібно розбавити в 10-літровому відрі води 3 ст. ложки нашатира і ввечері пролити грядки з цибулькою (під корінець).

зелена цибуля, фото Pxhere
зелена цибуля, фото Pxhere

Такий потужний розчин з нашатирю не тільки підгодує, а й відлякає цибулеву муху

Нагадаємо про посівний календар на квітень-2023: як вирощувати редиску, моркву, ріпу та горох, щоб збирати врожай мішками. Важливо розпочинати висадку рослин, крім моркви, коли вже навіть узимку не буде морозів, інакше врожаю хорошого не буде.

Раніше ми повідомляли, що сусіди "лопнуть" від заздрощів: як упорядкувати газон після зими - прості секрети. Кожна господиня хоче, щоб газон був акуратним і доглянутим, але для цього потрібно дотримуватися чітких рекомендацій.