Кожен хоч раз у житті стикався з тим, що на одязі розходиться застібка-блискавка. Зазвичай відбувається це в невідповідний момент і доводиться чимало повозиться з одягом, щоб все виправити. Однак існує досить простий, але хитрий лайфхак, який заощадить сили та нерви у подібних ситуаціях.

Застібка-блискавка на одязі може розходитися з багатьох причин, наприклад, через частого використання, перевантаження, необережних рухів або надмірно тривалого використання. Якщо блискавка злетіла і прощатися з річчю зовсім не хочеться, то можна просто провести "ремонт".

Що робити, коли злетіла блискавка на одязі. Фото: скрін youtube
Що робити, коли злетіла блискавка на одязі. Фото: скрін youtube

Так, перш за все потрібно піти на кухню і знайти звичайну вилку, яка стане головним інструментом у цій справі. Лайфхак з цим столовим приладом працює наступним чином: бігунок, що злетів, слід надіти на середні зубчики вилки, а краї застібки — на бічні. Зафіксувавши застібку таким чином, можна легко повернути бігунок на місце.

Що робити, коли злетіла блискавка на одязі. Фото: скрін із відео
Що робити, коли злетіла блискавка на одязі. Фото: скрін із відео

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Втім, такий експрес-ремонт може не повністю вирішити проблему з блискавкою, тому не буде зайвим віднести річ у найближче ательє, де фахівці зроблять все, що необхідно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, три простих способи позбутися неприємного запаху тютюну на одязі: як повернути свіжість без прання.

Також наш портал інформував, як ефективно видалити жирну пляму з одягу: всього за 5 хвилин і без прання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, знадобиться лише сода та оцет: простий, але ефективний спосіб повернути простирадлом білий колір.