Запах сигаретного диму швидко вбирається в одяг і залишати після себе шлейф із неприємного аромату можна навіть просто постоявши поряд із курцем. Повернути одягу свіжий запах можна просто і навіть без прання. Про це пише pixelinform.

Обчислити курця можна без особливих зусиль навіть у натовпі, адже сигаретний дим залишає по собі специфічний запах на одязі. Такий "аромат" може "оселитися" і на речах тих людей, які просто стояли поряд із курцем. Повернути одягу свіжість можна кількома способами.

Одяг. Фото: скрін youtube
Одяг. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Якщо йдеться про неприємні запахи, може виручити морозильна камера. Одяг слід упакувати в пакет і відправити в морозилку на ніч. Вже вранці результат приємно порадує, адже від неприємного запаху диму сигарет не залишиться і сліду.

Спосіб №2

Запах тютюну може забрати чайне дерево. Ця ефірна олія в невеликій кількості додається у воду, попередньо налиту в ємність з розпилювачем. Отриманою сумішшю слід обережно обробити одяг.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Спосіб №3

Метод для найскладніших випадків, коли одяг надто сильно просочився запахом тютюну. У літрі води розлучається велика ложка нашатирю, а потім отриманим розчином обробляється одяг. Після цього речі слід випрати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прасувати одяг можна вдвічі швидше: хитрий лайфхак, який заощадить час та сили.

Також наш портал інформував, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: всього один компонент зробить речі м'якшими і видалить будь-які плями.

Крім того, ми писали, забудете про цю проблему: як запобігти намерзанню льоду в морозильній камері, корисний лайфхак.