Фахівець у сфері сну Мартін Сілі розкрив, що носіння шкарпеток на ніч здатне допомогти швидше заснути та отримати максимальне розслаблення протягом усієї ночі.

Силі пояснює, що шкарпетки допомагають зігріти стопи в ліжку, відправляючи сигнал організму про те, що настав час відпочинку. Про це повідомляє Mirror.

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

"Коли ваші ноги холодні, ваші кровоносні судини звужуються, що може ускладнити процес засинання або збереження сну", - зазначив він.

Він також зазначив, що зігріті ноги допоможуть розслабитися та зменшити час, необхідний для занурення у сон. Однак це все ще залежить від індивідуальних переваг.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Деякі люди можуть вважати, що спати в шкарпетках незручно, тоді як інші можуть не помітити жодної різниці як свій сон", – заявив експерт.

При цьому існують і інші методи, які допоможуть швидше зануритися в сон, але вже без шкарпеток. Розповідаючи про поради для тих, хто хотів би покращити якість свого сну, експерт зазначив, що слід дотримуватись регулярного графіку сну, уникати вживання кофеїну ввечері та ефективно використовувати ефірну олію лаванди.

Нагадаємо, коли і як краще мити вікна, щоб обійтися без зайвого клопоту: про ці нюанси повинна знати кожна господиня

Як повідомляв "Знай.uа", про які харчові звички краще забути після 50, щоб залишатися здоровим: сніданок краще не пропускати

Знай.ua писав, холодильник буде і не потрібен: як зберегти м'ясо, овочі, масло і навіть молоко без низьких температур