Кухня - місце, де може оселитися не найкращий аромат, а іноді і вкрай неприємний запах, через який доводиться робити максимально ретельне прибирання та постійно провітрювати приміщення. Втім, є невелика хитрість, яка допоможе раз і назавжди позбавитися цієї проблеми і насолоджуватися приємними ароматами. Про це пише pixelinform.

Досвідчені господині вигадали і взяли на озброєння одну хитрість, яка дозволяє наповнити кухню приємним ароматом. Але насамперед необхідно дотриматися двох важливих нюансів. Насамперед спеції та крупи повинні зберігатися виключно в щільно закритих ємностях. Також не можна допускати, щоб продукти лежали та псувалися.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

Так, секрет приємного аромату на кухні, який довго триматиметься, у саше. Це ароматичні мішечки, які можна виготовити у домашніх умовах. Наповнити тканинні мішечки можна гвоздикою, лавандою, мелісою, материнкою та іншими ароматними травами.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Покласти мішечок слід у шафку, але перед цим потрібно протерти внутрішні поверхні кухонних меблів, знежиривши їх.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: лише один компонент зробить речі м'якшими і видаляє будь-які плями.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, забудете про цю проблему: як запобігти намерзанню льоду в морозильній камері, корисний лайфхак.